11717244_479736112185424_599639000_n

МО в БСП-Гоце Делчев връчи ежегодните си баскетболни отличия

За пета поредна година се проведе ежегодния турнир за Баскет купата на Гоце Делчев, организиран от Младежко обединение в БСП.

Тази година в състезанието участие взеха 10 отбора – 6 мъжки и четири детски.

Публиката на турнира се наслади на оспорвани срещи и много атрактивни изпълнения, а за доброто й настроение се погрижи и DJ Mistery man.

Tака след няколко часа интензивен стрийтбол бяха излъчени и победителите.

Отборът на Младежко обединение в БСП с капитан Димитър Бояджиев взе за трети път златните медали при старшата възраст, заслужено второ място в тази категория спечелиха „Победителите” с капитан Димитър Кръстев, бронза пък поделиха достойните отбори на Йордан Кирев и Аврам Димитрушев.

При децата победата отиде при тройката приятели – Али Скендеров от II ОУ, Илия Костов от I ОУ и Иван Сотиров от НПГ. Втори се класираха Стоян Хвалев, Евгени Василев и Мартин Гераков, а с бронз се поздравиха Слави Попов, Йордан Папунев и Кръстю Димитров.

Най-голям интерес регистрира конкурса за стрелба от линията за три точки, където участие взеха 23 участници, но с титлата „Най-добър стрелец”, след бараж между Стоян Джуров и Димитър Кръстев, се поздрави втория.

Естествен завършек бе церемонията по връчване на наградите, като медали, парични премии и маркови топки раздаде председателят на Младежко Обединение в БСП- Богдан Боцев.