Сподели:

“Ние пишем на кирилица”

Инициативата „Ние пишем на кирилица” обедини млади социалисти от цяла България по случай Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост- 24 май. Идеята на проекта е младите хора да припомнят стихове на класици на българската литература на своите съграждани на един от най- светлите българските празници. Младежи от София, Благоевград, Пловдив и Варна се включиха в кампанията. Те организираха походи из централните части на градовете, в които подаряваха н

Прочети още
Downloads38
Сподели:

Становището на Момчил Неков срещу двойното качество на продуктите на единния пазар прието с голямо мнозинство в ЕП

 Брюксел, 15 май 2018 г. - Европейският съюз /ЕС/ да предприеме мерки срещу двойното качество на продуктите на единния пазар, като се разработи единна методология и провеждане на сравнителни тестове на хранителни продукти в различните държави-членки, които да бъдат завършени възможно най-рано, за предпочитане през 2018 г.

Прочети още
pazardjik2
Сподели:

Футболен турнир обедини млади хора от Пазарджик и региона

Проведе се поредният етап от проекта на младите социалисти от област Пазарджик- „Младите, спортът и патриотизмът – ръка за ръка“  на стадиона в град Ракитово. (more…)

Прочети още
dancho2
Сподели:

1-ви май – денят на работещите

Автор: Йордан Йорданов, 19 години, завършил 9 ФЕГ “Алфонс дьо Ламартин”, в момента изучава История в СУ “Св. Климент Охридски”, лауреат на X Национална олимпиада по История и цивилизация (2017 г.), стажант към НС на БСП, член на Младежко обединение в БСП - Сердика, гр. София (more…)

Прочети още
momchil-nekov-2
Сподели:

България не е предоставила резултати от изследванията на двойния стандарт на Еврокомисията

България не е предоставила никакви резултати от проведените вече три изследвания за двоен стандарт на храните на специалистите в Брюксел. Това стана ясно при посещението на българския евродепутат от Групата на социалистите и демократите в Европейския парламент Момчил Неков в изследователския център в град Гел, Белгия. (more…)

Прочети още