momchil2
Сподели:

60% от българите подкрепят въвеждане на термина за качество „планински продукт“ в България

60% от българите категорично подкрепят и вярват в ефекта от въвеждане на термина за качество „планински продукт“. 27 % смятат, че може би ще има добър ефект, 10% нямат мнение, като само 3% са против. Това стана ясно от представяне на национално социологическо проучване – Въвеждане на термин за качество „планински продукт“, осъществено от АФИС по поръчка на евродепутатът и зам.-председател на МО в БСП Момчил Неков. (more…)

momchil-nekov
Сподели:

Момчил Неков и Делегацията на българските социалисти в ЕП с дискусия за нуждите от регламентиране на доброволчеството в България

На 12 април 2018 година в София се проведе конференцията „Възможности и предизвикателства пред доброволческата дейност в европейски и национален план“ под патронажа на Момчил Неков от името на Делегацията на българските социалисти в ЕП. (more…)

Прочети още
yes-logo
Сподели:

Лидерите на младите социалисти от цяла Европа пристигат в България!

Президентът на Младите европейски социалисти (ЙЕС) Жоао Албъкърк заедно с  лидерите на ЙЕС от Германия, Франция, Великобритания, Испания, Италия, Австрия, Португалия, Швеция, Швейцария, Ирландия, Белгия, Унгария, Дания, Финландия, Хърватия, Чехия, Гърция, Румъния, Латвия, Литва, Сърбия, Албания и секретариата пристигат в България на 13 април, петък. Делегацията наброява повече от 50 човека. (more…)

Прочети още
KG
Сподели:

Защо най-престижно за един младеж е да работи за България?

Автор: Калоян Георгиев – 21 год., студент по “Международни отношения” в Лондон, Великобритания, член на БСП, активист на Партията на европейските социалисти, съосновател на инициативата "Mentors BG" (more…)

Прочети още
goceto
Сподели:

Млада дама бе избрана за председател на младите социалисти в Гоце Делчев

На провелото отчетно-изборно събрание на Младежко обединение в БСП - Гоце Делчев социалистите избраха Гергана Орманлиева за свой председател. (more…)

Прочети още