bsp222
Сподели:

Кандидатствай за стажантска програма “Стани депутат за 3 седмици”!

Имаш желание да разбереш... Как изглежда Народното събрание отвътре? Как работи парламентът отвъд това, което ни разказват по медиите? Какво толкова правят българските депутати? Какво е да си говориш очи в очи с един от тях? Чрез стажантската програма „Стани депутат за 3 седмици“ ти даваме отговор на тези въпроси. (more…)

Прочети още
iusy
Сподели:

Младежкият Социнтерн подкрепи резолюцията на младите български социалисти

През изминалия уикенд в Черна гора се проведе конгресът на IUSY (International Union of Socialist Youth) - най-голямата чадърна младежка организация, обединяваща мнозинството от младежки организации и структури на социалистическите и социал-демократическите партии по света.  (more…)

Прочети още
dancho2
Сподели:

Едно мнение за историята и нейните учебници

Автор: Йордан Йорданов, 19 години, завършил 9 ФЕГ “Алфонс дьо Ламартин”, в момента изучава История в СУ “Св. Климент Охридски”, лауреат на X Национална олимпиада по История и цивилизация (2017 г.), стажант към НС на БСП (more…)

Прочети още
iliya-hristov2
Сподели:

Илия Христов: Вярвам, че младите хора имат идеите и енергията да дадат необходимия тласък в развитието на нашата страна

Представяме ви интервю с Илия Христов - един от участниците в стажантската програма "ОпоЗнай ни!" на НС на БСП, МО в БСП и НПИ "Димитър Благоев", в резултат на която той получи възможност за професионално развитие в сферата на международната дейност на Българската социалистическа партия.  (more…)

Прочети още
diskusiapernik
Сподели:

Млади социалисти от Перник организираха дискусията „Геополитика и национална сигурност в контекста на Българското председателство на Съвета на ЕС”

„Геополитика и национална сигурност в контекста на Българското председателство на Съвета на ЕС” бе надсловът на дискусията, организирана и проведена от младежите социалисти в Перник. (more…)

Прочети още