KG
Сподели:

Защо най-престижно за един младеж е да работи за България?

Автор: Калоян Георгиев – 21 год., студент по “Международни отношения” в Лондон, Великобритания, член на БСП, активист на Партията на европейските социалисти, съосновател на инициативата "Mentors BG" (more…)

Прочети още
goceto
Сподели:

Млада дама бе избрана за председател на младите социалисти в Гоце Делчев

На провелото отчетно-изборно събрание на Младежко обединение в БСП - Гоце Делчев социалистите избраха Гергана Орманлиева за свой председател. (more…)

Прочети още
gabi2
Сподели:

Габриел Вълков: БСП е партия, която работи за хората, а не за елита на държавата.

Предоставяме на Вашето внимание интервю с Габриел Вълков, член на МО в БСП и един от участниците в стажантската програма на НС на БСП, МО в БСП и НПИ "Димитър Благоев" "ОпоЗнай ни!". (more…)

Прочети още
dancho2
Сподели:

Честит Трети Март!

Автор: Йордан Йорданов, 19 години, завършил 9 ФЕГ “Алфонс дьо Ламартин”, в момента изучава История в СУ “Св. Климент Охридски”, лауреат на X Национална олимпиада по История и цивилизация (2017 г.), стажант към НС на БСП, член на Младежко обединение в БСП - Сердика, гр. София (more…)

Прочети още
beriievky
Сподели:

Николай Бериевски с покана към г-жа Гинка Върбакова

Уважаема г-жо Върбакова, Бих искал да Ви поздравя за закупуването на активите на ЧЕЗ в България. За мен Вие сте пример за един успешен човек, който в рамките на няколко години е успял да прояви изключителен бизнес усет и завидни предприемачески способности. Вероятно сте запозната с факта, че голяма част от младите хора в страната емигрират, за да търсят прехрана другаде. Въпреки това има много млади хора, които проявяват интерес към бизнеса, но рядкост са тези, които имат смелостта или капитала да

Прочети още