Diana_Mihaleva

“Ще се боря за БСП, защото така се боря за всеки човек в нашата Родина!”

БСП е израз на една моя мечта. Мечта за по-добрия живот на хората. Социалното, значимото, човешкото, което всеки носи в себе си по един или друг начин ги открих именно в БСП. Тук е мястото, където можеш да реализираш идеите си, където имаш изключителния шанс да бъдеш полезен на хората, на обществото, чрез своята гледна точка. А всички ние сме хора преди всичко. БСП поставя в основата си грижата за хората. За да си част от БСП, трябва да си социален по душа.

БСП е партия, която превръща мечтите в реалност. В БСП се зачитат ценности, които вече са рядкост, тук откриваш онова отношение, което е нормално, откриваш уважение между хората, откриваш примера и опита на лидери с авторитет в обществото, откриваш, че можеш да бъдеш полезен със своя собствен принос, със своите идеи, със своите качества. В БСП открих приятели, истински приятели, приятели които са готови на всичко, за да ти помогнат, приятели, на които можеш да разчиташ, приятели, с които можеш да се забавляваш и да твориш нови и полезни идеи, с които да развиваш доброто. Доброто не само в себе си, но и доброто у другите.

Да, избрах БСП, защото тя е социална партия. Няма друга партия, която да мисли за хората, няма друга партия, която да е направила толкова много за България. Няма друга партия, която да съществува вече 125 години, да съхранява в себе си историята и духа на множество велики българи, да почита делото на народните хора, да бъде морален патриот в света на хищници. Защото днес България е океан от акули, борещи се за парче месо. БСП се бори в този океан да живеят справедливо неговите обитатели.

Да, избрах БСП, защото тя носи онези ценности, които аз уважавам, в които аз съм възпитана. БСП е моята партия, партията на хората. Партията, която не се страхува да признае грешките си, да се изправи и да продължи напред, силна и здрава, за разлика от всички други.

БСП ми даде шанс да се развивам като човек и като професионалист. БСП ме учи всеки ден, как да бъда по-добра, по-мъдра, по-силна и по-можеща, как по-продуктивно да се работи в екип.

Ако трябва да отговоря дали отново бих избрала БСП без капка колебание ще отговоря ДА! Гордея се, че съм социалистка и вярвам в БСП и ще се боря за БСП, защото така аз се боря за всеки един човек в нашата Родина!

Диана Михалева – председател на Младежкото обединение в БСП – Стара Загора