Фотоконкурс – Да живеем заедно

Групата на Партията на европейските социалисти /ПЕС/ в Комитета на регионите /КР/ стартира 8-то издание на ежегоден фотоконкурс на тема „Да живеем заедно”, тема, която се възприема като особено актуална от нашето политическо семейство.
Надяваме се настоящата информация да ви бъде полезна и да даде възможност за изява на българските таланти.
„Да живеем заедно“ приканва начинаещи и утвърдени фотолюбители да запечатат в кадър една от основополагащите ценности на Европейския съюз — единството в многообразието. На уебсайта на инициативата участниците ще намерят идеи за вдъхновение, които да ги насочат върху какво да се съсредоточат.

Крайният срок за участие в конкурса е 15 юли 2015 г. и в него могат да участват европейски граждани, навършили 18 години.
За първи път тази година професионални фотографи също могат да вземат участие в конкурса.
Победителите в конкурса ще спечелят фотографско оборудване на стойност до 2000 евро и тридневно пътуване за двама до Брюксел.
Трите най-добри снимки ще бъдат избрани от жури, съставено от членове на групата на ПЕС в КР (Комитетът, който представлява местните и регионалните власти от целия ЕС) и професионални фотографи. Освен това публиката ще има възможност да избере четвърти лауреат чрез онлайн гласуване на страницата на PES във Фейсбук през октомври.

Победителите ще бъдат обявени през декември 2015 г.
За повече информация за конкурса и рекламни материали можете да посетите уебсайта на конкурса.