vankata

Уважаеми колеги от ГЕРБ, жалко е да говорите за идеология и ценности, когато мотото ви е: “Да откраднем колкото можем, дори и паветата от улиците”!

“Жалко е да говорите за идеология и ценности, когато вие от ГЕРБ, като управляващи в Пловдив сте водени от мотото: “Да откраднем колкото можем, дори и паветата от улиците.” – това заяви председателят на младите социалисти в район “Западен” Иван Цанов.

Иван Цанов е роден на 12 април 1991 г. в Пловдив. Завършва средното си образование в СОУ “Св. Климент Охридски” – профилирана паралелка по български език и история. Завършва висше образование със специалност социология в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”. Председател на Младежкото обединение на БСП в р – н Западен в Пловдив и член на Националния съвет на Младежкото обединение в БСП.

Къде изчезнаха онези 40 милиона за транспортния проект, или хотелът на кмета “Мамин Ваньо” продължава да се разширява с няколко крила от само себе си? “Уникалното спортно бижу” – Колодрума, спортната зала, която струва на пловдивчани близо 60 милиона лева и защото е “уникално и неповторимо по рода си” скоро и се наложи ремонт на осветлението за 800 хиляди лева. За няколко години проектът поскъпна пет пъти, а днес съоръжението почти не се използва. Искам да попитам защо не вложихте тези пари на данъкоплатците за построяването на два модерни стадиона? Защо ни е подобна скъпа придобивка, която по- често е заключена, отколкото отключена? Защо?!” – попита младият социалист Цанов.

Иван Цанов отбеляза, че дори известни български изпълнителни отказват да правят концерти в залата, тъй като няма никаква акустика.

“Нямате никакво право да наричате безалтернативна опозицията в Пловдив, тъй като е видимо, че Пловдив е градът с най- високите данъци в България и градът с най- раздутата администрация, без да коментирам качеството и.” – бе категоричен лидерът на младежите в район “Западен”.

Той заяви, че преди управляващите да спорят с опозицията за идеология и ценности, първо разберат какви са техните ценности, до къде стига техният морал да паркират където си пожелаят и тогава да нападат когото и да е било.