Честита годишнина, скъпи социалисти от Перник!

110 години от създаването пернишката партийна организация, бе отбелязана вчера в Културния дом на града. С богата празнична програма, с много танци и усмивки социалистите отпразнуваха своя празник.

Специален гост на тържествената програма бе председателят на БСП – Корнелия Нинова. Тя връчи 15 нови членски карти на млади социалисти, с пожелания да бъдат част от каузата на левицата.

Ръководството на Младежкото обединение в БСП също бе част от гостите на празника. Председателят на младите социалисти – Николай Бериевски връчи благодарствено писмо на Общинския младежки лидер – Йордан Малинов от името на цялото ръководство. Той им благодари за всички девет години, през които пернишките младежи са били постоянна част от младежката общност на Българската Социалистическа Партия.
Бериевски благодари за всеотдайността, ентусиазма и енергията, които всеки един от тях е  вложил във всяка една социално- значима инициатива. Той отбеляза, че именно Младежкото обединение в БСП Перник е дало знак на обществото, че съпричастност и солидарност са ценности, които са живи и именно младите социалисти ги носят в сърцето.  „Бъдете дейни и идейни!”- завърши председателят на младите социалисти Николай Бериевски.