lachezar2

Избрах БСП!

Започнах да формирам политическите си възгледи, когато бях едва на 13 години. Фактът не се дължеше само на семейството ми, симпатизиращо на БСП, а основно на един първомайски митинг, на който отидох случайно.Там за пръв път усетих духа, амбицията и традицията на партията. Това беше и моментът, когато припознах БСП като моята партия.

Интересът ми беше неописуем – следях парламентарния контрол, интересувах се от случващото се в държавата и от това, каква е позицията на БСП. Пример виждах от парламентарната ни група, тогава все още “Коалиция за България”. Нашите народни представители бяха твърда и защитаваща обществените интереси опозиция. Добър пример имах и в родната ми община – Гулянци. Тук местната управа, подкрепена от социалистическата партия и в днешни дни отлично се справя с управлението на общината.

Не ми се побираше в главата как най-бедната държава в Европа не се управлява от социална, лява партия. Това просто не е нормално и започнах да участвам в процеса за промяна. След многото събрания, кампании, срещи с хора, обучения и семинари, идваме в днешно време, в което председателствам Младежкото обединение в БСП – Гулянци и се развивам като най-младия кандидат за общински съветник в общината. Време, в което БСП стана част от живота ми и се превърна във второто ми семейство. Вярвам, че занапред това ще продължава. Аз ще помагам и работя за тази кауза, защото по този начин млади хора като мен биха се присъединили към лявата идея, а нашето бъдеще има нужда точно от това!

Лъчезар Крумов – председател на Младежкото обединение в БСП – Гулянци