41040119_291979738073355_2097513649131225088_n

Заповядайте на първото заседание на комисията по „Образование, култура и здравеопазване” към Младежкото обединение в БСП

Всeки млад човек, който има желание да бъде участник в политическия живот на България може да го направи чрез отворената комисия по „Образование, култура и здравеопазване” към Младежко обединение в БСП

На 08 септември 2018г. (събота) от 13:00 часа, град София ул. „Позитано 20” , зала 604 в централа на БСП, ще се проведе първата работна среща на комисията по „Образивание, култура и здравеопазване”, сформирана към Националния съвет на Младежко обединение в БСП.

Комисията е отворена за всички млади хора в България, които имат познания и/или визия за развитието на икономическия сектор. Основната й цел е да предостави възможността младите хора да бъдат преки участници в политическия живот. Заедно с всеки желаещ, участие в комисията ще вземат и експерти в областта от Младежко обединение в БСП.

Комисията по „Образование, култура и здравеопазване” предвижда в дейността си очертаване на конкретни проблеми в сферата на образованието, културата и здравеопазването сред младите хора в България и разискването им. Като крайната цел  решаването на тези проблеми под формата на конкретни проектозакони, изменения и допълнения в закони или формиране на нови такива. Идеята около, която ръководството на Младежко обединение в БСП се обедини при създаването й бе, че политиката трябва да се прави заедно с хората, а политиците да бъдат нейни проводници.