collage

Младите социалисти от МО в БСП – Гоце Делчев излъчиха своите номинации за народни представители

Младите социалисти от град Гоце Делчев излъчиха 11 номинации за народни представители на провелото се днес отчетно-номинационно събрание на Младежко обединение в БСП – Гоце Делчев.

Събранието започна с отчет за дейността им за предходната година, който представи председателят на Младежко обединение в БСП – Гоце Делчев Димитър Бояджиев. Той отчете 13 успешни инициативи на младите социалисти за предходната година, както и приноса им за поредната победа на БСП в Гоце Делчев, този път на президентските избори.

На събранието бе представена и управленската платформа на социалистите, която е ориентирана изцяло към хората и подобряването на качеството на живот в страната. Последва прием на няколко нови млади членове и номинации за народни представители, като младежите препълнили клуба излъчиха 11 кандидат парламентаристи. Ето и кои са номинираните – Корнелия Нинова, Валери Сарандев, Кирил Добрев, Красимир Янков, Момчил Неков, Богдан Боцев, Димитър Бояджиев, Иван Геров, Костадин Харисков, Илия Александров и Иван Ченчев.

На 01.02.2017г. предстои общинска конференция на БСП – Гоце Делчев, която ще обобщи номинациите на всичките 36 организации на БСП в общината и ще излъчи местните кандидати за народни представители, които ще попълнят областната листа на социалистите.

Официални гости на събранието бяха младежките председатели на БСП в Гърмен – Иван Мицов и на Сатовча – Любомир Кумбаров, както и бившия председател на МО в БСП – Гоце Делчев Мария Запрева и Петър Янев, който е почетен член на обединението.

Източник: http://goceto.com/novini-ot-gotze-delchev-i-regiona/422-mladezhite-na-bsp-gotze-delchev-izlachiha-11-nominatzii-za-narodni-predstaviteli.html