goceto

Млада дама бе избрана за председател на младите социалисти в Гоце Делчев

На провелото отчетно-изборно събрание на Младежко обединение в БСП – Гоце Делчев социалистите избраха Гергана Орманлиева за свой председател.

Отчет за дейността на младите социалисти за предходния мандат представи досегашния им председател Димитър Бояджиев, който предаде символично щафетата на новото поколение младежи.

Официални гости на събитието бяха председателят на Областен съвет на БСП Благоевград –  Валери Сарандев, кметът на община Гоце Делчев и заместник-председател на НС на БСП – Владимир Москов, както и областната председателка на младежите в Пиринско – Ваня Маникатева. Един от официалните гости на събранието бе и международният секретар на Младежкото обединение в БСП – Николай Бериевски, който получи и първата си номинация за поста национален председател на младите социалисти.

Николай Бериевски отбеляза, че се чувства изключително горд от факта, че именно първата му номинация е дошла от гоцеделчевските младежи. Той благодари на всички присъстващи и пожела успех на новото ръководство на МО на БСП – Гоце Делчев.