newLogo

Младите социалисти: „Трябва промяна в БСП – Перник”

Младежите инициират Форум за презареждане на левицата

„Резултатите от изборите са провал за БСП, хората не ни вярват, нужна е промяна” – около тези изводи се обединиха младите социалисти в Перник на следизборно събрание. Според младежите, симпатизантите на левицата са разочаровани и е нужно да се проведе честен разговор за бъдещето, защото по думите на младите социалисти „без да сме убедени, че имаме кауза, която защитаваме, не може да искаме доверието на перничани”.

Подадената от председателя на Младежкото обединение Николай Николаев оставка не беше приета. С категоричен вот бе подкрепена идеята за създаване на Форум за презареждане на левицата в Перник, който да работи за генериране на нова енергия и идеи за бъдещето на левицата и нашия град – Перник.

„Промяната, която виждаме трябва да стане чрез модернизация и обновяване на БСП, демократизация на всички нива и консолидиране на всички леви сили в Перник. Това, което става в града е безобразно. В общината се утвърди моделът „Караилиев” и само една обединена и искрена левица може да го спре.”, заяви Николай Николаев.