12avgustPernik

Младежите от БСП – Перник поздравяват за Международния ден на младежта с позитивна презентация

На 12 август светът отбелязва Международния ден на младежта с различни иновативни мероприятия. В България за първи път този ден се отбелязва през 2007 г. От тогава младежки организации от целия спектър на обществения живот организират различни инициативи, за да подчертаят значимостта в инвестицията на бъдещето – младите хора.

Младежко обединение на БСП Перник тази година реши да поздрави връстниците си с кратка позитивна презентация за отговорността към бъдещето, която младите хора носят. „Самата същност на отбелязването на този ден е да развива способностите на младежите, да отбележи техните постижения и да организира по-доброто им включване във всички нива на взимане на решения в обществения живот, от който неделима част е и политическият такъв. Затова днес, освен, че поздравяваме младежите от нашия град с презентация и флаери, ние припомняме, че младите хора са не просто бъдещето, те са и настоящето.” споделиха от Младежкото БСП.

Младите социалисти раздадоха флаери – честитки на перничани в центъра на града и пожелаха на всички, от тук нататък, заедно и с решителност да бъдат отбелязвани младежките постижения, но и поставяни проблемите на младежта на дневен ред. „А тяхното категорично решаване да бъде наша обща цел!’, казаха от МО в БСП.

Презентацията можете да видите на Facebook страницата на МО в БСП: https://www.facebook.com/mobsp/