downloads3

Младежкото обединение в БСП с иновативна платформа за идеи и предложения

В началото на лятото младежите в БСП поеха инициатива за създаване на платформа, улесняваща подаването на идеи и предложения от страната. Амбициозният проект има за цел да събира колективни идеи и да ги предоставя на общински съветници, кметове и отговорни за изпълнението им държавни служители. Платформата за получаване и обработване на идеи вече е налична на страницата на МО в БСП – www.mbsp.bg

Онлайн платформата позволява на потребителите, чрез иновативна карта да изберат мястото си на живеене по община и да попълнят идеята си. Идеята след това се получава и разглежда от специализиран младежки екип, който я оформя и изпраща на отговорните лица за нейното евентуално реализиране.

Интерактивната карта може да видите в следващата извадка от сайта на МО в БСП. Тя представлява множество от точки, които чрез най-съвременни технически способи изобразяват клубовете и партийни структури на младежката организация в БСП.

image003

 

След като изберете вашата област, вие сте отведени до интуитивна бланка, в която попълвате накратко вашата идея и информация за обратна връзка.

image005

Платформата има за цел събирането на идеи и реализирането на възможно най-голям брой от тях, като по този начин се търси подобряване на мястото ни за живеене. Младежите в БСП изявиха решителност да помагат и в последственото реализиране на най-добрите идеи.

Целият проект е под наслов „Направи твоето предложение за едно по-добро място за живеене“.

Ако имате интересни идеи, приканваме ви да ги споделите на този линк:
http://mbsp.bg/online-priemna/