beriievky

Николай Бериевски с покана към г-жа Гинка Върбакова

Уважаема г-жо Върбакова,

Бих искал да Ви поздравя за закупуването на активите на ЧЕЗ в България. За мен Вие сте пример за един успешен човек, който в рамките на няколко години е успял да прояви изключителен бизнес усет и завидни предприемачески способности.

Вероятно сте запозната с факта, че голяма част от младите хора в страната емигрират, за да търсят прехрана другаде. Въпреки това има много млади хора, които проявяват интерес към бизнеса, но рядкост са тези, които имат смелостта или капитала да го стартират.

Силно вярвам, че сега повече от всякога, в обществото ни белязано от бича на демографския срив, младите хора се нуждаят от вдъхновение и кураж да реализират своята предприемчивост така успешно, както Вие в пределите на родината.

В тази връзка бих искал да организирам работна среща на тема: „Успешните бизнес практики в България”. Надявам се да удовлетворите моята покана и с добро чувство за хумор да споделите с мен, членове на организацията и други заинтересовани лица добри бизнес практики от „светлата” икономика.

Тъй като предполагам Вашата програма е изключително натоварена, денят и мястото на срещата ще бъдат съобразени с Вашата ангажираност.

С уважение,

Николай Бериевски

Секретар „Международна дейност”

ОБ на МО в БСП