Младежите от БСП – София и тази година отправиха своите послания към звездите

По повод 12 август – Международния ден на младежта за втора поредна година младежи от МО в БСП – София се събраха пред Националния дворец на културата и пуснаха 12 фенера, върху които написаха своите послания.

Чрез написаните на фенерите послания социалистите призоваха младите хора на България да бъдат борбени и усмихнати, пожелаха им равни възможности, справедливост, солидарност и просперитет и ги помолиха да останат в България, за да заедно да се борят за своето бъдеще.

На фенерите можеха да се прочетат послания като “Остани в България!”, ”От младите в полза за младите”, “Да пазим историята!” и др.

Инициативата премина в усмивки и забавление, а много случайни минувачи поискаха да се включат като напишат своите послания на фенер и го изпратят към небето.

“С тази инициатива искаме да покажем, че има позитивен и усмихнат начин да напомним за важните задачи и задълженията, които има държавата по отношение на младите хора в България. Пожелаваме си инициативата да се разрасне и догодина да привлечем още повече млади хора към нея и нашата кауза.” споделиха младите социалисти.