DSC00843

Младите социалисти от област Перник стартираха своята Лятна политическа академия

Младежко обединение в БСП Перник стартира своята “Лятна политическа академия”. Идеята за този проект се роди от самите млади социалисти и неговата реализация вече е факт. В двуседмичното обучение взеха участие членове и симпатизанти на БСП от цялата област.

В първата част на академията се разгледаха встъпителни модули като: “История на партийната организация” , “Структура на партийната организация” и “Ръководни органи”. Следващата седмица участниците ще влезнат в “дълбоките води” и ще разглеждат теми, свързани с предстоящия местен вот през 2019г.
Ръководството на МО на БСП Перник изказва най-искрени благодарности на всички свои членове за подготовката и организацията на този проект, както и на общинското и областното ръководства за безрезервната помощ, която оказаха. Благодарности също и към председателите на съседните общински структури на БСП, които също дадоха своя принос за каузата, на народните представители от ПГ на БСП за областта , както и на ръководството на Националния съвет на Младежкото обединение в БСП за оказаната подкрепа в това начинание.