Teodora Halacheva 17.71

Теодора Халачева откри йога фестивал в Пловдив

Всяка инициатива, която насърчава гражданите на Пловдив да спортуват, заслужава да бъде подкрепена. С тези думи депутатът от ПГ “БСП за България” Теодора Халачева откри първия по рода си йога арт фестивал с мото “Пловдив за младите”. Спортното събитие се проведе в неделния ден под тепета и събра стотици активни пловдивчани. 
Приветствам идеята за йога на открито, за търсене на баланс в нас самите, за засилване на връзката ни с природата, особено когато това става на емблематични за града ни места. За мен бе чест да открия фестивала, сподели Халачева. Тя поздрави организаторите от йога арт студио “Шанти” за интересната програма, насочена към отключване на творческия потенциал във всеки от нас – от детето до възрастния. Освен с традиционните за йога упражнения и индийски танци, събитието бе съпътствано от популярните игри на дама и ластик, забавление с лира, четене и уроци по каране на кънки и ролери в две възрастови групи.
Беше един прекрасен ден, изпълнен с незабравими положителни емоции. Детските усмивки, щастието и времето с приятели ме пренесе в друг свят, някак безгрижен и толкова истински, обобщи атмосферата и преживяването младата парламентаристка Теодора Халачева.