Здрави и щастливи деца – това е най-ценният капитал на една нация!

“Здрави и щастливи деца – това е най-ценният капитал на една нация!” е мнението на д-р Любомир Паунов, а Теодора Халачева споделя: “Детството е най-очарователният и вълшебен етап от живота.”

Младежкото обединение в БСП – Централен, гр. Пловдив подари на малчуганите празник по повод Международния ден на детето. Младите социалисти подготвиха за децата специална празнична програма с много музика, танци и интересни изненади.

„Ние, социалистите, настояваме за специална грижа към подрастващите. Тя се изразява в последователни политики в сферата на здравеопазването и качественото образование, социалната защита и трудовата заетост на родителите” сподели д-р Любомир Паунов – член на НС на МО в БСП и член на ръководството на МО в БСП с ресор “Здравеопазване”. Младият общински съветник и координатор на Младежкото обединение в Пловдив – Теодора Халачева пожела на децата повече игри навън и по-малко на компютъра. „Детството е най-очарователният и вълшебен етап, за който пазим скъпи спомени с игрите на дама, скачането на ластик, криеницата. Това са любими детски занимания за всички поколения, затова ще си ги припомним” – допълни Халачева.

На празника десетки пловдивчанчета рецитираха патриотични произведения и слушаха детски песнички.